Arrangement og aktivitetar

Her finn du ei oversikt over komande medlemskveldar

Her finn du ei oversikt over arrangement som kjem

tidlegare arrangement og aktivitetar

Bryggarmeisterskap

2020

Årets festival vart lagt til 07. Mars, og alt i november var billettane utsolgt! 48 øl fordelt på 21 bryggarar gav dei 170 gjestane noko å bryne seg på. Ei stor takk rettast til våre sponsorar, dei frivillige som ofra laurdagskvelden sin og dommarane som sat i to dagar for å smake seg igjennom og bedømme alt ølet. Trykk på bildet for å sjå resultatlista.

åpen dag og bryggedemonstrasjon


Lysfest i ørsta

15. November 2019

I forbindelse med tenning av julelysa i Ørsta blei det i år arrangert lysfest. Produsentar av lokalmat, loddsalg og Ørsta og Volda Bryggarlaug stilte opp med standar der publikum fekk smaksprøver og høve til å kjøpe med seg noko godt heim. Det var ein kald opplevelse, men gløggpanna sto klar og sørga for litt tilførsel av varme i kroppen. Vi fekk tale frå ordføraren og nokre musikalske innslag frå scena.

Kveikleik

2019

Arrangert for første gong i 2019 og første større arrangementet vi hadde på klubblokalet. 66 solgte billettar og 19 øl, der einaste kravet var at det skulle gjærast med Kveik. Vi fekk med andre ord bra variasjon i utvalget av øl, og publikum såg ut til å like det dei fekk servert. Vi syntest dette var so pass kjekt at vi forsøker å arrangere igjen i 2020, meir info om dette finn du under komande arrangement.

Hjørundfjord mat og kulturfestival

2019

Fleire bilder frå denne dagen finn du ved å klikke på bildet.

Bryggarmeisterskap

2019


Bryggarmeisterskap

2018


Ørsta og volda ølbryggarfestival

2017